Svesker i cognac og mynteblade
Vilde ris i vild dessert
Æbledessert
Mælkebøttesalat og Hjemmelavet marcipan
Hindbærmarinerede rødbeder
Blå Congo-kartolfer
Kartoffelchips i farver
Knasende knækbrød med frø
Ærtesuppe og Mælkebøttesalat
Ristede kikærter og hjemmelavet remoulade med skvalderkål
Gazpacho og Pink surprise
Langtidshævede hasselnøddeboller
Energikugler
Fennikel med sommeræbler og valnødder
Forret med fiskeæg og belugalinser
Tang
Syltede kvædebåde
Tranebærsalat
Morbærsæsonforlænger
Kærlighedspostej med linser og nødder
Græskardessert
Vegetar-smørrebrød
Stærk rødbede-peberrodsråkost med bær og solhat
Spelter
Sommersalat på pumpernikkelbrød med skovsyre
Brændenælder med påskeæg
26 - 26
© nilshenrik.dk
Billeder fra:
ØKOLOGISKE FODSPOR PÅ KØKKENBORDET
og
MAGELØSE MÅLTIDER
Tekst og opskrifter: Lise Faurschou Hastrup
Foto: Nils Henrik Pedersen
Køb bøgerne på: www.tritla.com